• Word jij de nieuwe verenigingscoördinator voor UZSC?

  Ben jij een verbinder met passie voor de waterpolo-sport en/of een (prestatie)sportcultuur? Wil jij je proactief inzetten binnen onze mooie club om samen met de leden en het bestuur de vereniging nog beter te laten functioneren? Spring dan met ons samen in het diepe!

  UZSC zoekt een verenigingscoördinator (32-40 uur per week)

  De Utrechtse Zwemclub-Star-Combinatie (UZSC, opgericht op 12 juni 1912) is een gerenommeerde Utrechtse zwemclub met een lange historie, een prachtig thuisbad en een gezond ledenbestand. De vereniging is op verschillende niveaus actief in het waterpolo en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Zwembond. Zowel ons eerste herenteam als ons eerste damesteam zijn al jaren actief in de Eredivisie en strijden jaarlijks om de nationale titels.
  Daarnaast kent de verenigingen vele seniorenteams die iets minder op prestatie gericht zijn, maar waar verbondenheid met de club een belangrijke rol speelt. De groei van onze omvangrijke jeugdafdeling maar ook een toenemend aantal taken binnen de vereniging vraagt om een verdere professionalisering.

  Om dit samen met het bestuur en de leden verder vorm te geven en hier actief invulling aan te geven zoeken wij per direct een Verenigingscoördinator (32-40 uur) die deze uitdaging kan aangaan.

  Als verenigingscoördinator:

  • Ben je de spin in het web van onze vereniging. Je bent hands-on, ondernemend, actief en zichtbaar op de club en vindt het leuk om praktische (facilitaire) zaken te regelen. Je bent het aanspreekpunt voor niet waterpolotechnische vragen van leden, vrijwilligers en trainers.
  • Je initieert en organiseert samen met diverse commissies en vrijwilligers (waterpologerelateerde) evenementen/nieuw sportaanbod. Je houdt de clubagenda bij en hebt overzicht van alles wat er gebeurt.
  • Je zorgt voor facilitaire zaken en stuurt het bar- en juryteam aan. Je ziet toe op het toezicht tijdens trainingen en bent verantwoordelijk voor materialen.
  • Je draagt bij aan een zorgvuldige communicatie: informeert leden, hebt contact met commissies, beheert website en beeldschermen, en stuurt nieuwsbrief en social media aan.
  • Je bent het aanspreekpunt voor de exploitant van het zwembad voor praktische zaken. Ook met andere huurders spreek je regelmatig om alle bezoekers van het zwembad een zo optimaal mogelijke beleving te kunnen geven.
  • Je verzorgt de doorstroom van jeugd vanuit het elementair zwemmen in de Kwakel naar UZSC en je bent actief betrokken bij de coördinatie van het jeugdprogramma


  Wat vragen wij?

  • MBO+/HBO denk- en werkniveau
  • Sterk organisatietalent en grote mate van zelfstandigheid
  • Proactieve aanpakker met initiatief
  • Kennis en begrip van het krachtenveld binnen een vrijwilligers vereniging
  • Uitstekende verbinder met sterke communicatieve vaardigheden
  • Bereidheid tot flexibele inzet, met aanpassing aan zowel drukke als rustigere periodes (zomer- en winterstop).
  • Beschikbaarheid op dinsdag en donderdagavonden (clubavonden) en op wedstrijddagen (zaterdag en zondag) en incidenteel op vrijdag.
  • Sportgericht en enthousiast
  • Affiniteit met computers en IT

   

  Wat bieden wij?
  Wij bieden je een warme en plezierige werkomgeving in wat wordt beschouwd als het mooiste zwembad van Nederland. Voor de duur van het lopende seizoen (van september 2024 tot en met juni 2025) zullen we een overeenkomst sluiten. De vergoeding is conform de CAO Sport, waarbij de inschaling afhankelijk is van je kennis, vaardigheden en ervaring. Je werkt in een klein team, maar wordt ondersteund met een groot netwerk van betrokken leden en vrijwilligers om je heen.


  Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie, heb je vragen of wil je direct solliciteren? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Christel Teggeler, voorzitter van UZSC, via telefoonnummer 06-41883950, of stuur een e-mail naar: voorzitter@uzsc.nl. Bij je sollicitatie ontvangen we graag een korte motivatiebrief en je c.v.