• Aanvoerder van Heren 1, Mike van den Brink, stopt na 5 mooie jaren bij UZSC. De fysieke inspanningen die nodig zijn voor de trainingen en de wedstrijden in combinatie met een fulltime baan, worden soms teveel. "Als je speler in Heren 1 wilt zijn en mee wil doen om de prijzen moet er een volledig commitment zijn. Die kan ik niet meer leveren op de manier waarop ik dat graag zou willen."
    In de afgelopen jaren heeft Mike samen met UZSC meerdere prijzen gewonnen. Hij is 3 keer langskampioen geweest, won 3 keer de Supercup en 1 keer de KNZB beker. Als aanvoerder heeft hij vele van deze prijzen mogen liften
    Mike stopt zeker niet met zijn werk voor de club. Hij zal de rol als assistent-trainer/coach van Heren 1 gaan invullen. "Dit is voor mij een mooie kans om mijn trainerscarrière te beginnen. En op deze manier blijf ik toch nog betrokken bij het team en deze mooie club."
    Zelf geeft van den Brink aan dat hij de laatste 5 seizoenen met veel plezier voor UZSC gespeeld heeft. "Ik ben de club en Heren 1 dankbaar voor de mogelijkheden en het vertrouwen dat ik gekregen heb. Ik ben er trots op dat ik 5 seizoenen lang speler ben geweest van een mooie succesvolle ploeg."
     
    Namens het bestuur en de club willen we Mike via deze weg alvast enorm bedanken voor zijn inzet en betrokkenheid in de afgelopen jaren. Niet alleen heeft Mike veel voor Heren 1 betekend, ook bij het neerzetten van de jeugdlijn heeft Mike een grote bijdrage geleverd. We zijn blij en trots dat Mike zich voor de club blijft inzetten en zien in hem en Roeland Spijker een mooi duo, wat Heren 1 naar een nog hoger niveau kan tillen.