• UZSC gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie!

  Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. We gaan ons met de hele jeugd (A t/m F) inzetten voor een nieuwe zithoek voor de jeugd in de kantine, grote partytenten voor een droog jeugdtrainingsweekend en voor ‘hang’ doelen. Naast dat ieder kind 10 loten verkoopt voor deze aankopen, kunnen ze, als ze meer dan 10 loten verkopen, mooie prijzen winnen: alleen of samen met het team. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

  Verantwoord loten verkopen
  Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een persoonlijke online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

  Extra inkomsten hard nodig
  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen onze doelen te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!

  Wanneer?
  Vanaf 14 september zullen de kinderen via hun trainer hun persoonlijke boekje ontvangen. Alle ouders hebben deze brief al ontvangen. De persoonlijke link om online te kunnen verkopen, ontvangen ze eveneens in dezelfde week, dus houd je e-mail (spam) in de gaten. In de week na de herfstvakantie, vanaf 26 oktober, ontvangen de trainers de boekjes graag weer terug.

  Met sportieve groet,
  de Jeugdwaterpolocommissie