• GERRIT-JAN SCHOTHANS STOPT ALS COACH DAMES 1

  Gerrit-Jan: afgelopen week heb ik bekend gemaakt dat ik na 4 seizoenen stop met het trainen en coachen van de dames van UZSC. Iedereen in de club: bedankt voor alle steun en support. Ik heb me altijd op mijn plek gevoeld!

  Speciale dank naar alle vrijwilligers en bestuurders die hun tijd in UZ hebben gestoken in de afgelopen jaren. Een aantal mensen wil ik specifiek aanhalen:

  René Schoffelmeer voor er altijd zijn voor de damestak van de club.

  Andy Hoepelman voor mijn aanstelling in 2016, dankzij jou maakte de KNZB de combinatie tussen jeugdbondscoach en clubcoach mogelijk.

  Leonie van der Molen: het eerste seizoen was je nog één van de belangrijkste speelsters, daarna vertegenwoordigde je ons in de topsportcommissie en het bestuur. Een mooie betrokkenheid op vele vlakken.

  Alle Europacup organisatoren maar speciaal Miriam van Leijsen, we hebben als ploeg enorm genoten van het Europese avontuur. De thuisronde was een hoogtepunt voor de hele club.

  En uiteraard de speelsters en stafleden voor de samenwerking en de mooie wedstrijden, maar vooral voor het vele lachen.

  Het zit er nu op maar we komen elkaar in de toekomst zeker weer tegen!

  For everything there is a season, turn turn turn
  - Gerrit-Jan Schothans.

  ----------------------------------
   

   
  BEDANKT!

  Namens het bestuur, de speelsters van Dames 1 en heel UZSC willen we Gerrit-Jan enorm bedanken voor zijn alles wat hij voor UZSC betekent heeft, zijn fanatisme, aanstekelijk enthousiasme en zichtbare passie voor de sport.

  We wensen Gerrit-Jan het allerbeste en hopen hem nog vaak te ontvangen in zwembad de Krommerijn.