• UZSC is een vrijwillige waterpolovereniging die trainingen voor zowel de jeugd als senioren aanbiedt. Onze Dames 1 en Heren 1 spelen in de eredivisie! Dit is in Nederland het hoogst mogelijke niveau!

  Coole Kikkers

  Zitten de zwemlessen erop, is je kind tussen de 6 t/m 8 jaar oud en houdt je kind van water? Dan zijn de coole kikkers een fantastische manier om door te gaan met zwemmen. Zie ook de flyer.
  De Coole Kikkers van UZSC zijn een mooi vervolg op de zwemlessen en de eerste mogelijkheid om in aanraking met waterpolo te komen. Superleuk voor kinderen die zwemmen leuk vinden en van spelen met een bal in het water houden!
  Bij de Coole Kikkers worden de zwemvaardigheden spelenderwijs onderhouden en verbeterd. Hier krijgt je kind ook de kans om zich te oriĆ«nteren op waterpolosport. Ongeveer 5 keer per jaar organiseren we mini toernooitjes in de directe omgeving van Utrecht met kinderen van dezelfde leeftijd.
  Zeker de eerste jaren is het goed te combineren met een andere sport of vrijetijdsbesteding.

 • Wil je ons beter kennen en een proefles maken? Dat kan!

  We bieden twee gratis proeflessen aan.
  Om een veilige omgeving te kunnen bieden, zitten er maximaal 15 kinderen in een groep. Wanneer de groepen vol zijn, wordt je kind op de wachtlijst gezet.

  Voor het aanmelden van de proeflessen kun je dit formulier gebruiken. Na maximaal een week kan je een antwoord van een van onze vrijwilligers verwachten.
  De enige eis voor die we stellen, is een behaald zwemdiploma B.

  Wil je meer informatie?
  Kijk bij de veelgestelde vragen of neem rustig contact met coolekikkers@uzsc.nl

  Locatie
  Zwembad De Krommerijn, in Utrecht-Oost.
  Coole Kikkers trainen in het lage gedeelte van het zwembad

  Contributie
  Voor de contributie ga naar: https://www.uzsc.nl/contributie