• COOLE KIKKERS [6-8 JAAR]:

  Is jouw zoon of dochter tussen 6 en 8 jaar oud?  Haalt je kind veel plezier uit het zwemmen en/ of wil je als ouder dat de zwemvaardigheden spelenderwijs onderhouden en verbeterd worden? Voor deze kinderen is onze Coole Kikkers groep.

  De Coole Kikkers zijn een mooi vervolg op de zwemles voor kinderen die van water, spelen, een bal houden én ook beter willen leren zwemmen. Tijdens de trainingen, die onder begeleiding van enthousiaste trainers staan, is er aandacht voor het verbeteren van de zwemvaardigheden, wordt er plezier gemaakt, worden er spelletjes gedaan en met een bal gespeeld.

  De Coole Kikkers trainingen zijn er op verschillende dagen in de week, waarbij je als ouder de mogelijkheid hebt om je kind 1x of 2x in de week te laten komen zwemmen. Als er ruimte is kan je kind ook met 1x beginnen en dat in het seizoen uitbreiden. De trainingen duren 45 minuten tot een uur.

  De Coole Kikkers zijn daarnaast ook een mooie kans om je kind zich te laten oriënteren op de waterpolosport. Als je kind het leuk vind kan er in het seizoen ook deelgenomen worden aan één of meerdere miniwaterpolotoernooitjes. Dat kan, maar hoeft zeker niet.

  Omdat de kinderen op verschillende momenten kunnen starten in een seizoen is de contributie per half jaar mogelijk. Daarnaast is het zwemmen heel goed te combineren met een andere sport of activiteit.

  Voor de Coole Kikkers is minimaal een B diploma nodig.

  Ben je enthousiast en wil je je kind opgeven voor een proefles? Hartstikke leuk! Dat kan via:

  coolekikkers@UZSC.nl

  Op dit moment is er geen wachtlijst bij de Coole Kikkers.

  Als je nog vragen hebt kun je ook een mail sturen naar bovenstaande mailadres.

  Wil je lid worden van de Coole Kikkers gebruik dan het inschrijfformulier en mail het volledig ingevulde formulier naar het aangegeven emailadres.

 • Voor het seizoen 2021-2022 hebben we nog geen definitief training rooster. 

  We zullen tijdens de zomer een update hier plaatsen.