• Amarens Genee (BM1)

  Amarens wordt gezien als een van de meest fanatieke coaches van UZSC. Ze is gepassioneerd, gedreven, persoonlijk, kundig en ambitieus. Ze weet van de BM1 een echt hecht team te maken. Ze heeft ontzettend veel (internationale) ervaring en is echt groot voorbeeld voor de meiden. Daarnaast speelt Amarens natuurlijk ook in UZSC dames 1. Amarens is een kanjer die de meiden individueel, maar ook als team fantastisch coacht!

 • Frans Steenbrink (BJ/CJ)

  Frans heeft een goed gevoel voor humor, is altijd positief en aanmoedigend. Frans is eigenlijk een Amersfoorter, maar toch doet hij het goed bij de CJ1 van UZSC. Stiekem weet Frans de spelregels ook niet altijd even goed (iets met time-out en verdediging...) Wat Frans wel heel goed weet is hoe hij goede pasta bolognese maakt.

 • Sander Fokker (CM1)

  Sander is de enige man tussen al die vrouwen. Hij handelt als een temperamentvolle Hollandse Italiaan met zijn handen 100 keer in dat lange grijze haar en zijn heftige armbewegingen. Maar toch nooit schreeuwen! Dat maakt Sander als coach uniek. Sander is al lang lid bij UZSC, zijn vrouw is ook lang lid geweest en nu zijn oudste dochter ook. Toch, is Sander eigenlijk een echte Watervlo’er…

 • Rens Huijsen (DG1)

  Rens is als coach super betrokken, super fanatiek, heeft aandacht voor elk individu en laat soms zelfs wedstrijden van FC Utrecht lopen voor zijn team.

  Hij is mega betrokken bij de club. Eigenlijk kunnen we hem alles vragen. Van bar tot tijden tot namen tot materiaal. Hij weet overal wel wat vanaf.

 • Meike Scholte (B/CJ)

  Meike is een heel lief, maar kan ook wel eens pittig uit de hoek komen. Ze heeft heel wat ervaring, geeft goede feedback en weet iedereen steeds weer te motiveren. Ze geeft fanatieke trainingen: ze gaat door totdat iedereen het snapt! De sfeer is ook altijd goed met Meike langs de kant. Meike speelt in dames 1 en 2, maar maakt daarnaast ook altijd tijd om de DG1 te trainen.

 • Sacha de Roos (DG2)

  Sacha is altijd energie en altijd vrolijk, ze staat met een grote lach de kids waterpolo te leren. Ze is gemotiveerd, betrokken, sportief en altijd vol passie. Daarnaast kent ze ook nog iedereen, weet ze van alles van waterpolo en UZSC. Hierdoor is ze voor de ouders ook een superfijne vraagbaak. Wat bijna niemand van UZSC van haar weet is dat de teamuitjes gewoon bij Sacha thuis zijn. Een vrijwilliger/coach als Sacha is onbetaalbaar!

 • Gert-Jan Kooij (E)

  Gert-Jan is altijd aardig, vrolijk, grappig en nooit streng. Hij is duidelijk en legt alles goed uit, maar maakt ook altijd grapjes. Zowel 1 op 1 als aan het team kan hij goede tips geven. Hij houdt van competitie en weet daardoor iedereen te stimuleren. Hij speelt zelf ook waterpolo en zo zorgt hij dat iedereen in het team plezier heeft. Ook kan Gert-Jan super goed hamburgers en pittige kipfilet bakken op de bbq (tijdens de teamuitjes altijd populair).