• Brigit Mulder nieuwe coach/trainer UZSC-dames selectie

  Brigit Mulder is met ingang van het seizoen 2022/2023 de nieuwe coach en hoofdtrainer van de damesselectie van UZSC. De ex-international won diverse prijzen met verschillende jeugdteams, kwam uit voor de Oranje A-selectie en speelde vier jaar in de Verenigde Staten. Momenteel is ze verbonden aan de Zwem- en Poloclub Nunspeet.  

  Brigit Mulder in reactie op haar aanstelling als coach en hoofdtrainer van de UZSC-damesselectie:
  “Het is een eer om aan de slag te mogen als hoofdtrainer van de damesselectie van UZSC. Ik zie ernaar uit om samen te mogen werken met Beatrix Fulop, die assistent-coach wordt, en Dagmar Genee die op de achtergrond betrokken zal blijven. Naast hun enorme kennis van waterpolo kennen zij de club en speelsters als geen ander. Het is een leuke, talentvolle, jonge ploeg en ik ben ervan overtuigd dat we samen kunnen groeien en mooie resultaten kunnen behalen.”  

 • René Schoffelmeer (Dames 3)

  De witte haren, zijn enthousiasme, excel bestandjes, inzet, loyaliteit en vrijgevigheid maken René uniek. Zijn voorbesprekingen en legendarisch. Het is een combi van een bespreking en een “wat heb jij dit weekend gedaan” kringgesprek. Plezier staat bij René altijd voorop, maar wanneer de winst binnen handbereik is komt zijn fanatisme behoorlijk om het hoekje kijken. Net als Sparta zit UZSC in zijn hart en nieren. Hij staat al jaren aan de kant, op de tribune en aan de bar. Dames 3 en René hadden afgelopen seizoen een weddenschap: Voor elk behaald punt moest René een kilo afvallen. Gelukkig stopte het seizoen net wat eerder, want dames 3 haalden nogal wat punten binnen. René is een vrijwilliger die een voorbeeld moet zijn voor elke UZSC-er!

 • Arjan's Angels
 • Arjan de Haas (dames 4 en dames 5)

  Arjan is uniek doordat hij kennis van zaken heeft doordat hij speler is in heren 1. Hij kan zich motiveren om op een veel lager niveau toch te coachen. Daarbij is Arjan de enige man in het kippenhok van de dames. Het is niet altijd makkelijk een groep dames onder controle te houden, Arjan weet dat toch voor elkaar te krijgen. Hij is altijd in voor biertjes in het clubhuis! Wat niemand van Arjan weet is dat hij ook nog aardig van fietsen en altijd als eerst op de bank in slaap valt bij teamuitjes.