• Beste leden,

  Heel fijn dat we weer kunnen zwemmen en spelen.
  Jammer dat er nog veel wedstrijden uitvallen door corona, we hopen dat dit de komende weken zal verbeteren.

  Hulp gevraagd
  Graag vragen we jullie hulp bij de corona-toegangscheck. We merken dat het voor de teams steeds lastiger wordt om naast toezicht, jurytafel bezetting en bardienst, ook nog de corona-toegangscheck te organiseren.
  Daarom zoeken we vrijwilligers in het weekeinde, die de coronacheck willen doen voor de wedstrijden van de senioren. We zullen hiervoor vanuit de vereniging een vergoeding beschikbaar stellen van 10 euro/uur. Aanmelden kan bij corona@uzsc.nl, dan maken we een indeling. De ouders van de jeugd doen de coronachecks bij de jeugdwedstrijden zelf.

 • Mooi nieuws van onze sponsor Wonam.

  Nieuwe ballen
  Onze sponsor Wonam heeft 50 ballen voor de heren- en 50 ballen voor de dames gesponsord.
  Afgelopen zaterdag hebben de dames hun ballen in ontvangst genomen.
  Namens alle leden van de vereniging veel dank!

 • Woonproject “Buur”

  Daarnaast heeft Wonam aangegeven dat zij een nieuw woonproject zijn gestart in Leidsche Rijn Centrum: dit project heet “Buur”. Ze hebben aangeboden om leden, families, kennissen en relaties van UZSC de gelegenheid te geven in te schrijven op deze woningen. Nadere informatie hierover volgt.

 • Kleding bestellen

  Kleding kunt u online bestellen via de website van onze kledingleverancier Seles (https://selessports.com/). We hebben een paspakket gekocht waarmee de juiste maat kan worden uitgezocht. Dit loopt via de teammanagers.
  Het contract met Seles loop tot deze zomer; momenteel voeren we gesprekken met Seles en andere leveranciers.

  We wensen iedereen veel zwem- en speelplezier,

  Het bestuur